Hauskat kylpytyotteet mainoslahjana

Hauskojen ja luovien yrityslahjojen valitseminen kylpyyn ja kylpyhuoneeseen voi olla loistava tapa osoittaa arvostusta niin työntekijöille kuin yhteistyökumppaneillekin. Nopeatempoisessa maailmassa on myös yrityksille tärkeää löytää ainutlaatuisia ja mieleenpainuvia tapoja osoittaa arvostusta työntekijöille ja asiakkaille.

Mikä olisikaan parempi tapa tehdä se kuin sukeltaa kylpy- ja kylpyhuoneaiheisten yrityslahjojen maailmaan? Kaikki rauhoittavista kylpytuoksuista ja saippuoista omituisiin vempaimiin ovat käden ulottuvillasi.

Pyyhkeet ja diffuuserit kuuluvat jokaiseen kotiin

Hyvin perinteinen mainoslahja on kylpy- tai käsipyyhe, jossa on yrityksesi värimaailma ja usein myös brodeerattu logo. Myös brodeeratut kylpytakit, joissa on yrityksesi logo, tuovat ripauksen mukavuutta ja tyyliä mihin tahansa kylpyhuoneeseen.

Voit luoda myös yrityksellesi miellyttävän tuoksun tai vähintään mielikuvan, joka yhdistyy yritykseesi. Kylpyhuoneen tunnelmaa rauhoitetaan aromidiffuuserien lumoavalla viehätysvoimalla. Nämä muuttavat tavallisenkin kylpyhuoneen seesteisyyden tyyssijaksi ja saavat aikaan spa-henkisen tunnelman. Rauhoittavien tuoksujen avulla niin työntekijät kuin asiakkaat voivat nauttia rentoutumisesta kylvyssä ollessaan.

Saippuat ja kylpypommit

Jos etsit jotain täysin muuta, kannattaa harkita saippuaa tai kylpypommia. Mikään ei voita kylpypommien ja -suolojen poreita. Värit ja taivaalliset tuoksut parantavat kylpyhetkeä hetkessä.

Henkilökohtaiset saippuasetit tuovat ripauksen yksilöllisyyttä kylpyhuoneeseen. Eloisat värit, houkuttelevat tuoksut ja jopa yritysten logot voivat koristaa näitä saippuoita luoden päivittäisen mutta leikkisän muistutuksen ainutlaatuisesta brändistäsi. Enemmän leikkisyyttä saat kylpyankalla tai muilla kylpyleluilla, jotka käyvät myös somisteena. Tehdä verkko ostos.

Nickolas Jacobson